Strangers

Pisalo se je leto 2009 ko smo se prijatelji zdruili in nastal je rock bend Strangers. Alja Dobnik igra bas kitaro e od za?etka. Za bobni e od samega za?etka sedi iga Brglez. V bendu sta 2 kitarista. Solo kitarist Dominik irovnik in ritem kitarist, ki ob?asno odigra tudi kaken solo, Martin Frange. Vodilni vokal je sprva bila Julija Lozar, vendar jo je nadomestila Lana pes. V takni zasedbi je bend e danes. Za nami je veliko nastopov na raznih sre?anjih, prireditvah in tudi razli?nih lokalih. Za najve?ji uspeh pa tejemo nastop na rock festivalu Rock Oto?ec 2011, na katerem smo se odli?no odrezali in poeli veliko pohval. To je bila za nas izkunja, ki je ne bomo nikoli pozabili e posebej, ker je to elja vsakega mladega benda, da nastopi skupaj z znanimi bendi pred ve? sto glavo mnoico. Trenutno pridno vadimo za nastope in piemo skladbe, ki jih bomo v prihodnosti posneli. V prihodnosti elimo biti uspeni na glasbeni sceni, in upamo, da bomo neko? znani bend. Do sedaj smo posneli eno skladbo, ki nosi naslov Veter v laseh in je uradna himna portne akcije Veter v laseh po vsej Sloveniji. Imamo e kar nekaj avtorskih komadov z demo posnetki in jih bomo mogo?e e letos posneli v studiu. Igramo vse vrste rocka, vendar nam je najbolj ve? hard rock. Zgledujemo se po doma?ih in tujih bendih, ki igrajo isto ali podobno zvrst glasbe.

Lana pes-vokal
Alja Dobnik-bas kitara